fbpxsrc

Farmaci bimore Aromatica - Kundurdžiluk 20

Kundurdžiluk në Baščaršija nuk është e vështirë për t'u gjetur, edhe nëse nuk përdorni GPS ose harta. Nga sebilja e famshme e Sarajevës, drejtohu drejt Miljacka dhe kthehu menjëherë pas butikut Badem. Përveç Aromatikës së Fabrikës së Bimëve, në këtë rrugë ndodhen edhe dyqanet e famshme të qebapëve të Sarajevës Željo dhe Željo 2, shiriti i memorjes, dyqan dhuratash Dina, Havana, kuzhina e Nana dhe shumë bare dhe dyqane të tjera të njohura.

Vizitoni Farmacinë Bimore Aromatica në Kundurdžiluk

Farmaci bimore Aromatica Honey & Herbs

Aromatica Kundurdžiluk 20

Kundurdzhiluk 20, 71000, Sarajevo, Bosna e Hercegovina
E hene e Marte e merkure e enjte e premte E shtune09: 00 - 20: 00
e diel09: 00 - 17: 00
+387 33 861 757