fbpx

Farmaci barishtore Aromatica - Gazi Husrev-Begova 20

Kjo vendndodhje e Farmacisë Bimore Aromatica është e vështirë të humbasë. Ndodhet në Rrugën Gazi Husrev-beg, e njohur ndryshe edhe si Rruga Zlatarska. Vetëm njëzet metra larg nga Këndi i famshëm i ëmbël dhe i rrethuar nga argjendarët elitarë të Sarajevës dhe prodhuesit e orëve. 
Fillimisht u konceptua si një degë e sapunit tonë për ofertën e sapunëve të punuar me dorë dhe produkteve natyrore për kujdesin për fytyrën dhe trupin. Një pjesë e madhe e ofertës në këtë vend janë këto produkte, por situata e shkaktuar nga virusi korona dhe pandemia na ka bërë që të zgjerojmë gamën e kësaj dyqani në një përzgjedhje të produkteve natyrale nga mjalti, çajrat, tretësirat dhe pika të tjera bimore, vajra esencialë, vitamina dhe sporte shtojcave. 

Vizitoni Farmacinë Bimore Aromatica në Zlatarska

Farmaci barishtore Aromatica, Soap Studio

Farmaci Bimore Aromatica
Gazi Husrev-beg 20
71000 Sarajevë. 
Telefoni: 033 742 929
Viber / WhatsApp: +387 62 786 666
Orari i punës: e hëna deri të premten 10:00 deri 19:00
Të shtunave nga ora 10:00 deri në 18:00.
(Baščaršija. Rruga Zlatarska, përtej Bezistanit)