fbpx

Aromatica Viber Group për ulje, promovime dhe lajme

Ulje ekskluzive, promovime dhe lajme - vetëm për anëtarët e Grupit Aromatica Viber

Aromatica Barnave farmaceutike nga Sarajeva herë pas here ofron speciale dhe zbritje për produktet nga gamën tonë të produkteve natyrore. Duke u bashkuar me këtë grup, ju do të jeni i pari që do të merrni informacione rreth ofertave dhe lajmeve tona.

Kodi Viber qr për farmacinë bimore Aromatica
Skanoni këtë QR Code me Viber ose klikoni në imazh dhe bashkohuni me grupin Aromatica Viber.

Pse duhet të bashkoheni me grupin Aromatica Viber?

 1. Ju do të jeni i pari që do të njoftoheni për një promovim, zbritje ose lajme.
 2. Ju do të jeni i pari që do të informoheni për matjet tona falas të qarkullimit venoz në densitetin e kockave dhe ngjarjeve të tjera të organizuara.
 3. Anëtarët e Grupit Aromatica Viber do të gëzojnë herë pas here vetëm oferta ekskluzive vetëm për anëtarët e grupit.
 4. Ju nuk do të hutoheni nga mesazhet e anëtarëve të tjerë. Nuk është e mundur të vendosni pyetje ose të komentoni në një grup.
 5. Anëtarët e tjerë të grupit nuk mund të shohin numrin tuaj të telefonit dhe t'ju kontaktojnë direkt. Vetëm stafi i Aromatica mund të shohë informacione nga anëtarët e grupit
 6. Pa spamming. Aromatica do të publikojë 30 ose më pak postime në muaj (maksimumi një mesazh në ditë).
 7. Anëtarët e grupit do të jenë të parët që do të njoftohen për produktet e reja Aromatica dhe do të jenë në gjendje t'i blejnë ato me një zbritje një herë.
 8. Anëtarësia nuk është e kufizuar në blerjet në farmaci. Anëtarët që jetojnë jashtë Sarajevës dhe të cilëve u dërgojmë produkte me postë, gjithashtu mund të gëzojnë këto përfitime. SHENIM I R IMNDSISHM: Zbritjet vlejnë vetëm për produktet e transportuara në Bosnje dhe Hercegovinë. Për të dërguar vizitë jashtë vendit https://drhasanagic.com

Bëhuni në grup GRUPI AROMATICA VIBER

Bëhu i pari ose i vetmi

Deri më tani, ne kemi postuar zbritje dhe lajme në faqen tonë në facebook. Nëse nuk keni tashmë, bashkohuni me grupin facebook të Aromatica. Facebook është ende një medium shumë i rëndësishëm dhe tërheqës për publikimin e lajmeve tona, por, siç e dini tashmë, Facebook nuk u dërgon të gjitha postimet të gjithë anëtarëve, kështu që është e lehtë të humbasësh oferta të rëndësishme dhe interesante. Duke u bashkuar Grupi vomat Aromatica nuk do të të ndodhë të humbasësh veprimin dhe zbritjen.

Anëtarët e Grupit tonë Viber do të marrin herë pas here njoftime ekskluzive për zbritje vetëm për ta. Kjo do të praktikohet për sendet me një numër të vogël dhe të kufizuar të pjesëve. Për shembull, nëse kemi një zbritje në mjaltë, dhe nëse bletari na ka dhënë një zbritje vetëm në kavanoza 50, këto kavanoza 50 do t'u ofrohen vetëm anëtarëve të grupit.

Gjithashtu, anëtarët e grupit do të njoftohen një minimum prej 24 orë më parë për të gjitha veprimet dhe ngjarjet e tjera në Farmacinë Bimore Aromatica.

Grupi Aromatica Viber nuk është një grup diskutimesh, pyetjesh dhe përgjigjesh

Ne jemi gjithmonë të hapur për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja përmes telefonit, postës elektronike, faqes në facebook ose numrit tonë të drejtpërdrejtë të telefonit Viber. Ju mund të gjeni të gjitha këto informacione të kontaktit në fund të kësaj faqe.
Ky grup Aromatica Viber është ngritur që të mos bëhen pyetje dhe komente. Gjatë ditës nuk do të hutoheni nga grumbulli mesazhesh interesante nga anëtarët e tjerë. Ajo është krijuar posaçërisht për t'ju mbajtur të azhurnuar me lajme dhe zbritje jo më shumë se një herë në ditë.

Ndani këtë bashkëngjitje ose lidhje për të hyrë në grupin Aromatica në Facebook me miqtë dhe familjen http://bit.ly/viber-aromatica

Si të qaseni shpejt dhe me lehtësi në grupin Aromatica Viber

KLIKONI N TH K LT LIDHJE http://bit.ly/viber-aromatica nga telefoni juaj

ili

 1. Viber në telefonin tuaj celular kërkohet dhe aktivizohet.
 2. Filloni Viber dhe shkoni në kontakte.
 3. Klikoni Shto Kontaktin
 4. Klikoni në Kodin QR Scan dhe poziciononi kamerën tuaj sipas kodit më poshtë
 5. Kamera do t'ju përfshijë automatikisht në grup

grupi aromatik viber