fbpx

Aromatica Sarajevo Farmaci Bimore

Aromatica doo Sarajevo është një kompani që merret me përpunimin dhe tregtimin e bimëve medicinale, përgatitjeve, sapunëve natyrorë, kozmetikës natyrore, produkteve të mjaltit dhe bletëve dhe shtojcave ushqyese.

Kompania u përfshi në vitin 2016, por nga viti 1988 deri në 1992 ajo funksiononte nën emrin Farmaci Bimore Dr. Hasanagic. Gjatë kësaj periudhe, kompania kishte një program prodhimi të çajrave, tinkturave, balsameve dhe operonte 14 degë në të gjithë ish-Jugosllavinë. Rivitalizimi me emrin e ri fillon në mesin e 2013-ës.

Aromatica doo ka shpërndarjen e produkteve të saj në Bosnje dhe Hercegovinë, Serbi, Kroaci, Kanada, SH.B.A. Aromatica doo është gjithashtu një bashkëpronar i Ramslin doo Loznica në Serbi.

Aromatica Ltd prodhon E-Drops dhe E2-Drops për infeksione urinare janë produktet e para nga Bosnja dhe Hercegovina që njihen dhe licencohen nga Ministria e Shëndetësisë e Kanadasë (Shëndeti Kanada) nën NPN Nr.80023108 dhe 80091554.

Në maj të vitit 2019, nën emrin e markës Sapunica Studio (https://sapuni.caAromatica Ltd fillon prodhimin e sapunëve natyrorë dhe luksozë dhe produkteve të kujdesit personal në tufa të vogla.

Në korrik të vitit 2020, lokacioni i dytë i Farmacisë Bimore Aromatica në Sarajevë u hap në rrugën 20 Gazi Husrev begova, e njohur edhe si Rruga Zlatarska. Ndodhet vetëm njëzet metra larg këndit të famshëm të ëmbël të Sarajevës.

Emri i biznesit Aromatica doo Sarajevo
Lloji iKompania me përgjegjësi të kufizuar
industriPërpunimi dhe tregtimi i bimëve medicinale dhe lëndëve të para natyrore
i themeluar2016
vendKundurdžiluk 20, Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë
Personat kryesorëVedran Hasanagić, Drejtor
mallE-pika, pika Ramslin, Hepatal, tinkturat, sapunët, vajrat thelbësorë, përzierjet e çajit
Uebfaqjaaromatica.ba

Komiteti Drejtues dhe bashkëpunëtorët e jashtëm:

Vedran Hasanagić MDAM Sarajevë - Drejtor
Erkam Čaršimamović, Zenica - Menaxher
Suad Vražalica, Francë - Menaxher 
Mirjana Hasanagić MDAM Kanada - Këshilltare e Jashtme
Aldijana Čaušević MA gen - Këshilltar ekspert
Majda Memić Bašić - bashkëpunëtore e ekspertëve 

Imazhi vetanak Aromatica Sarajevo 8