fbpxsrc

Farmaci bimore Aromatica Produkte Natyrore

AROMATICA ORGANIZON MASA MIRATIMI I QARKULLIMIT TIN VETIN FALAS

Matja e qarkullimit venoz në Sarajevë

Koha e mbetur deri në fillimin e matjes

Dana
orë
faturë
sekonda
Promovimi i produkteve Herbamed.

Numrat për matjen e qarkullimit venoz lëshohen pas mbërritjes. Anëtarët e grupit Aromatica Viber kanë një avantazh kur rezervojnë një numër matës.

12 gusht, nga ora 12:00 - 16:00, në lokacionin tonë të ri në Gazi Husrev-begova 20 në Ba XNUMXaršija (Rruga Zlatarska). Maska dhe dezinfektimi i duarve në hyrje të kërkuar.

I RI !!! Shtojcave dietike dhe shtojcave për atletët dhe bodybuilding

Flamuri i trupit dhe fitit

E RI N A AROMATIK:: PJESA INTEGRAL NGA MILL RAIĆ

Mulliri Alija Rascic
Duke vizituar mullirin e Alija Raščić
Farmaci bimor miell integral Aromatica
Përzgjedhja e miellit integral në Sarajevë

Mulliri Alija Raščić ka punuar dhe bluar grurë që nga viti 1923. Ky mulli i bukur është i fundit që ka mbetur në veprim në afërsi të Sarajevës dhe afër Visoko. Lumi i qartë i Gorushicës drejton një gur mulliri që bluan miell misri, gruri, hikërror, thekër dhe elb, në të njëjtën mënyrë siç është bërë për qindra vjet. Farmacitë barishte të Aromatica janë të lumtur që ofrojnë këtë miell integral pa aditivë në dyqanet e tyre.

Farmacitë barishte në Aromatica ndodhen në zemër të Sarajevës, në Baščaršija. Me një përzgjedhje të madhe të produkteve natyrore dhe me ndihmën profesionale të stafit tonë, ka shumë të ngjarë që ju të gjeni gjithçka që ju nevojitet për një jetë më të shëndetshme në Aromatica.

Pricemimi rritet gjatë kësaj çmendurie me virusin Corona.1. Farmacia bimore Aromatica premton që NUK do të përdorë situatën e re dhe do të rrisë çmimet e ndonjë prej produkteve që janë aktualisht në magazinë. 2. Themimet e sapunëve të punuar me dorë nga Studio jonë e sapunëve ulen deri në 50%. E vetmja rritje e mundshme e çmimeve mund të vijë nga furnizuesit tanë.

Mjalti në Sarajevë

Mjaltë natyralë dhe produkte bletësh

Zgjedhje e madhe e mjaltit lokal të Bosnjës dhe Hercegovinës

Përzgjedhja e vajrave esencialë në Sarajevë

Vajra esencialë

Përzgjedhja e Vajrave Thelbësore të Pastër të ertifikuar

Asaji i përzier me çaj në Sarajevë

Asajrat dhe përzierjet bimore

Mbi 100 çaje dhe përzierje çaji në Aromatica Herbal Pharmacy

Shtesa natyrale e Sarajevës Aromatica

Vitamina dhe shtesa

Vitamina dhe shtesa më të mira me çmime të përballueshme

Bodybuilder Sarajevo

Zgjedhja e produkteve për atletët

Shtesa dietike cilësore dhe shtesa për atletët

Zgjedhja e pikave bimore dhe tretësirave

Tinktura dhe pika barishtore

Natyrore-E, Elixir, Herbamed dhe pika dhe tretësira të tjera.

Sapunë Studio Sapuni në Aromatikë

Sapunë terapeutikë dhe luksozë

Përzgjedhja e Studios Saponeve Sapone Natyrore dhe Luksoze

Elixir Kapi Farmaci Bimore Aromatica Sarajevo

Elixir bie në Sarajevë

Të gjitha produktet Elixir janë në një vend në Sarajevë

Zgjedhja e pikave bimore dhe tretësirave

Herbamed e heq Sarajevën

HERBAMED. Linja e plotë e produkteve në Sarajevë

Vizitoni njërën ose të dy vendet Aromatica

Kundurdžiluk 20, Baščaršija, Sarajevo.
(Rruga ku ndodhen ćelabdžinice Željo dhe Željo 2)
Telefoni: 033 861 757
Viber / WhatsApp: +387 61 749 601
Orari i hapjes: Të hënën deri të shtunën nga 9 e mëngjesit deri në ora 20 pasdite, e diel deri në orën 17:XNUMX.

Aromatica Kundurdžiluk 20

Gazi Husrev begova 20, Baščaršija, Sarajevo.
(Rruga Zlatarska, përtej Bezistanit)
Telefoni: 033 742 929
Viber / WhatsApp: +387 62 786 666
Orari i hapjes: Të hënën deri të shtunën nga 9 e mëngjesit deri në ora 18 pasdite.

Farmaci Bimore Sarajevë