fbpx

Билна аптека Ароматика - Кундурџилук 20

Кундурчилук во Бачарија не е тешко да се најде, дури и ако не користите GPS или мапи. Од познатата Сараево селбија, тргнете се кон Миjачка и свртете веднаш зад бутикот Бадем. Покрај Хербалната аптека Ароматика, на оваа улица се наоѓаат и познатите Сараево abevabdžinice Željo i Željo 2, Memory hookah bar, Dina shop shop, Хавана, кујната на Нана и многу други популарни барови и продавници. 

Посетете ја Хербалната аптека Ароматика во Кундурчилук

Билна аптека Ароматика Мед и билки

Хербална аптека Ароматика
Кундурџилук 20
71000 Сараево. 
Телефон: 033 861 757
Viber / WhatsApp: +387 61 749 601
Зимски часови на отворање: Од понеделник до сабота од 9:00 до 19:00 часот Неделата е затворена
(Бажарчија. Улица каде што се ćелабџинице Žеjoо и Žеjoо 2)

Хербална аптека Aromatica Kundurdžiluk 20

Кундурџилук 20, 71000, Сараево, Босна и Херцеговина
Понеделник, вторник, среда, четврток, петок, сабота09:00 - 20:00
недела09:00 - 17:00
+ 387 33 861 757
WhatsApp / Viber +387 61 749 601

Доколку сте далеку за да не посетите лично, користете ја веб-продавницата за билни аптеки Ароматика. Ние ги испраќаме сите производи по брза пошта во БиХ.