fbpx

Билна аптека Ароматика - Гази Хусрев-Бегова 20

Оваа локација на Хербалната аптека Ароматика е тешко да се пропушти. Сместено е на улицата Гази Хусрев-бег, позната и како улица Златарска. Само дваесетина метри оддалечено од познатото Слатко катче и опкружено со елитни сараевски златарници и часовници. 
Првично замислен како гранка на нашето сапун студио за понуда на рачно изработени сапуни и природни производи за нега на лице и тело. Голем дел од понудата на оваа локација се овие производи, но состојбата предизвикана од вирусот корона и пандемија не натера да го прошириме палетата на оваа продавница до избор на природни производи од мед, чаеви, тинктури и други растителни капки, есенцијални масла, витамини и спорт додатоци. 

Посетете ја Хербалната аптека Ароматика во Златарска

Билна аптека Ароматика, Студио за студии

Хербална аптека Ароматика
Гази Хусрев-бег 20
71000 Сараево. 
Телефон: 033 742 929
Viber / WhatsApp: +387 62 786 666
Работно време: понеделник до петок од 10:00 до 19:00 часот.
Сабота од 10:00 до 18:00 часот.
(Бачарија. Улица Златарска, покрај Безистан)