fbpx

Група Ароматица Вибер за попусти, промоции и новости

Ексклузивни попусти, промоции и новости - само за членовите на Aromatica Viber Group

Ароматика Хербална аптека од Сараево од време на време нуди специјални и попусти на производи од нашата палета на природни производи. Со пристапувањето во оваа група, вие ќе бидете првиот што ќе добиете информации за нашите понуди и новости.

Viber qr код за хербална аптека Aromatica
Скенирајте го овој QR код со Viber или кликнете на сликата и придружете се на групата Aromatica Viber.

Зошто треба да се приклучите на групата Ароматица Вибер?

 1. Вие ќе бидете првиот што ќе бидете известени за промоција, попуст или новости.
 2. Вие ќе бидете првиот што ќе бидете информирани за нашите бесплатни мерења на венската циркулација во густината на коските и другите организирани настани.
 3. Членовите на групата Ароматица Вибер повремено ќе уживаат во ексклузивни понуди само за членови на групата.
 4. Вие нема да бидете оддалечени од пораките од другите членови. Не е можно да објавувате прашања или коментари во група.
 5. Другите членови на групата не можат да го видат вашиот телефонски број и директно да ве контактираат. Само вработените во Ароматица можат да видат информации од членовите на групата
 6. Без спамирање Aromatica ќе објави 30 или помалку објавувања месечно (максимум една порака на ден).
 7. Членовите на групата ќе бидат првите што ќе бидат известени за новите производи на Aromatica и ќе можат да ги набават со еднократен попуст.
 8. Членството не е ограничено на набавки во аптека. Членовите кои живеат надвор од Сараево и на кои им испраќаме производи по пошта, можат да уживаат и во овие придобивки. ВАНО ЗАБЕЛЕШКА: Попустите важат само за производи што се испорачуваат во Босна и Херцеговина. Да испратиме посета во странство https://drhasanagic.com

ВЕРВИНА ГРУПА АРМАТИКА

Бидете првиот или единствен

Досега објавивме попусти и новости на нашата фејсбук-страница. Ако веќе не сте, придружи се на групата фејсбук Ароматика. Фејсбук сè уште е многу важен и привлечен медиум за објавување на нашите новости, но, како што веројатно веќе знаете, Фејсбук не ги испраќа сите објави до сите членови, па затоа е лесно да се пропуштат важни и интересни понуди. Со приклучување Ароматица вибер група нема да ви се случи да ја промашите акцијата и попустот.

Членовите на нашата група „Вибер“ повремено ќе добиваат ексклузивни известувања за попуст само за нив. Ова ќе се практикува за предмети со мал и ограничен број парчиња. На пример, ако имаме попуст на мед, и ако пчеларот ни даде попуст на само тегли 50, овие тегли 50 ќе им бидат понудени само на членовите на групата.

Исто така, членовите на групата ќе бидат известени минимум 24 часа порано за сите други активности и настани во Хербалната аптека Ароматика.

Групата Ароматица Вибер не е група за дискусии, прашања и одговори

Ние секогаш сме отворени да одговориме на вашите прашања преку телефон, е-пошта, страница на фејсбук или нашиот директен телефонски број Вибер. Сите овие информации за контакт можете да ги најдете на дното на оваа страница.
Оваа група „Ароматица Вибер“ е поставена за да не може да се постават прашања и коментари. Во текот на денот нема да ве оддалечи вниманието од куповите пораки што не се интересни од другите членови. Исклучиво е дизајниран да ве одржува во тек со новостите и попустите не повеќе од еднаш на ден.

Споделете го овој прилог или врска за пристап до групата Фејсбук Ароматика со пријателите и семејството http://bit.ly/viber-aromatica

Како брзо и лесно да пристапите до групата Aromatica Viber

Кликнете на оваа врска http://bit.ly/viber-aromatica од вашиот телефон

ili

 1. Потребно е и активирање на Viber на вашиот мобилен телефон.
 2. Започнете со Viber и одете на контакти.
 3. Кликнете Додај контакт
 4. Кликнете на Scan QR Code и поставете ја камерата според кодот подолу
 5. Камерата автоматски ќе ве вклучи во групата

viber заедница ароматична група