fbpxsrc

Хербална аптека Ароматица Сараево - природни производи

НОВО ВО АРОМАТИКА: ИНТЕГРАЛСКИ ПАТ ОД РАЧИĆ МИЛ

Мелница за Алија Рашиќ
Посета на мелницата на Алија Рашиќ
Хербална аптека Ароматика интегрално брашно
Избор на интегрално брашно во Сараево

Мелницата Алија Рашиќ работи и меле жито од 1923 година. Оваа прекрасна мелница е последната што остана во функција во близина на Сараево и во близина на Високо. Чистата река Горушица тече мелнички камен што меле пченка, пченица, леќата, 'рж и јачмен од брашно на ист начин како што е сторено стотици години. Ароматичките билки со билки со задоволство го нудат ова интегрално брашно без адитиви во нивните продавници.

Ароматичките билни аптеки се наоѓаат во срцето на Сараево, во Баџарија. Со голем избор на природни производи и со стручна помош од нашиот персонал, многу е веројатно дека ќе најдете се што ви треба за поздрав живот во Ароматика.

Цените се зголемуваат за време на ова лудило со вирусот Корона.1. Хербална аптека Ароматица ветува дека НЕМА да ја искористи новата состојба и ќе ги зголеми цените на кој било од производите што во моментот се на залиха. 2. Цените на рачно изработените сапуни на нашето сапун студио се намалени за 50%. Единствените можни зголемувања на цените може да доаѓаат од нашите добавувачи.

Мед во Сараево

Природни производи од мед и пчели

Голем избор на локален мед на Босна и Херцеговина

Избор на есенцијални масла во Сараево

Етерични масла

Сертифициран избор на есенцијални масла

Чај со мешавина од чај во Сараево

Чаеви и мешавини од билки

Над 100 чаеви и мешавини од чај во Хербалната аптека Ароматика

Природни додатоци на Сараево Ароматица

Витамини и додатоци

Најдобри витамини и додатоци по пристапни цени

Бодибилдер Сараево

Избор на производи за спортисти

Квалитетни додатоци во исхраната и додатоци за спортисти

Избор на растителни капки и тинктури

Тинктури и билни капки

Природен-Е, Еликсир, Хербамед и други капки и тинктури.

Сапун Студио сапуни во ароматика

Терапевтски и луксузни сапуни

Избор на природни и луксузни студија за сапуни со сапуни

Хербална аптека Еликсир Капи Ароматица Сараево

Еликсир го спушти Сараево

Сите производи Еликсир на едно место во Сараево

Избор на растителни капки и тинктури

Хербамед го спушти Сараево

Хербамед Комплетна линија на производи во Сараево

Посетете една или двете страници на Ароматика

Хербална аптека Ароматика
Кундурџилук 20
71000 Сараево.
Телефон: 033 861 757
Viber / WhatsApp: +387 61 749 601
Работно време: од понеделник до сабота од 9 до 20 часот, недела до 17 часот.(Башарија Улица со abевабдиница Žеjoо и joеjoо 2)

Хербална аптека Aromatica Kundurdžiluk 20

Хербална аптека Ароматика
Гази Хусрев-бег 20
71000 Сараево.
Телефон: 033 742 929
Viber / WhatsApp: +387 62 786 666
Работно време: понеделник - петок од 10:00 до 19:00 часот. Сабота 10: 00-18: 00 часот.
(Башарија Улицата Златарска, покрај Безистан)

Хербална аптека Сараево